Imam par recepata za nju ovaj se razlikuje od svakog
2 belanaca,
250ml.vrelog mleka,
450gr brašna
10gr svežeg kvasca,
2 male kašičice praška za pecivo,
1 kašika šećera, pola kašičice soli
100 ml. ulja
. Nadev:200-300 gr maka ja sam stavila 300,
4 kašike šećera i oko 200 ml mleka da se mak potopi, mora da bude gusto postepeno dodajem mleko... Postupak za pripremu testa,
mikserom umutiti belanac u to dodati 250ml vrelog mleka sačekati da se ohladi za to vreme u činiju pomešam brašno šecer svež kvasac pecivo so i ulje, zamesi se testo malo je lepljivo tako treba da bude, odmah testo delimo na dva dela radnu površinu dobro posuti brasnom rastanjiti i filovati testo..
Premaze se testo sa 2 žumanceta i dve klasike kisele pavlake. Peci na 180 stepeni.. Recept za sos od visanja koji se sluzi uz meso koji ce vas oduseviti imate OVDE
mikserom umutiti belanac u to dodati 250ml vrelog mleka sačekati da se ohladi za to vreme u činiju pomešam brašno šecer svež kvasac pecivo so i ulje, zamesi se testo malo je lepljivo tako treba da bude, odmah testo delimo na dva dela radnu površinu dobro posuti brasnom rastanjiti i filovati testo..
Premaze se testo sa 2 žumanceta i dve klasike kisele pavlake. Peci na 180 stepeni.. Recept za sos od visanja koji se sluzi uz meso koji ce vas oduseviti imate OVDE