Kraljica jeseni-domaca bundevara


PITA SA BUNDEVOM
Potrebno je:
1 pakovanje gotovih kora
Oko 500 gr.bundeve
300 gr.secera
Malo cimeta moze i bez njega
 oko 1,5 dcl ulja
Bundevu lepo ocistiti, i izrendati, zatim dodati secer, ulje, cimet po zelji. Sve dobro sjediniti i filovati kore. Stavljati po tri kore.
Prvu koru poprskati sa malo ulja, tako i drugu, a na trecu fil od bundeve pa uviti u rolat. Od pakovanja kora zavisi koliko cete rolata imatineke su sa vise komada neke sa manje u principu meni bude oko 4-5 rolata
Odozgo premazati sa malo ulja i peci na 180° oko 25 minuta.
Pecenu iseci i posuti prah secerom.Recept za sos od visanja koji se savrseno slaze uz meso obavezno procitajte OVDE.recept za strudlu koja ce vas oduseviti imate OVDE,ako vec imate bundevu obavezno napravite corbu sa bundevom koja sem sto je zdrava jako je i ukusna recept za nju imate OVDE

reklame